Kunci Gitar Safira Inema - Piye Kabarmu Sayang Chord

Chord Safira Inema - Piye Kabarmu Sayang

Intro : Am Dm G C E
        Am Dm G Am

Am             Dm
piye kabarmu.. sayang..
G                    C      E
opo wes mbok ngapuro salahku..
Am             Dm
piye kabarmu.. sayang..
G                   C   E
aku tansah eleng salahku..

Am                   Dm
mbiyen sing wes gawe tatu neng atimu..
       G                 C
nganti saiki ra ngerti kabarmu..

Int. Am..Em..F G C..

Reff :
   Am          Em
 suwe.. aku tanpo kowe..
   F            C
 suwe.. aku nggoleki kowe..
   Am         Em
 piye.. aku kudu piye..
     F                    C
 aku njaluk sepuro karo kowe..

   Dm
 senajan mung sedelo
        Em
 pingin ketemu kowe
     Dm           G        C
 aku lilo senajan tanpo ngapuro..

Musik : Am..Dm..G..C E
        Am..Dm..G..Am...

Am             Dm
piye kabarmu.. sayang..
G                    C      E
opo wes mbok ngapuro salahku..
Am             Dm
piye kabarmu.. sayang..
G                   C   E
aku tansah eleng salahku..

Am                   Dm
mbiyen sing wes gawe tatu neng atimu..
       G                 C
nganti saiki ra ngerti kabarmu..

Int. Am..Em..F G C..

Reff :
   Am          Em
 suwe.. aku tanpo kowe..
   F            C
 suwe.. aku nggoleki kowe..
   Am         Em
 piye.. aku kudu piye..
     F                    C
 aku njaluk sepuro karo kowe..

   Dm
 senajan mung sedelo
        Em
 pingin ketemu kowe
     Dm           G        C
 aku lilo senajan tanpo ngapuro..

   Dm
 senajan mung sedelo
        Em
 pingin ketemu kowe
     Dm           G        C
 aku lilo senajan tanpo ngapuro..
Lihat Lainnya
FONT: