25rAkFw2tMDk8Wfu6h4pdgtbE0VCcPhgDmSPWlPN

Kunci Gitar Safira Inema - Piye Kabarmu Sayang Chord Lyrics

Chord Safira Inema - Piye Kabarmu Sayang

Capo di fret 1

(Intro)
Am  Dm  G  C E
Am  Dm  G  C


Am             Dm
piye kabarmu.. sayang..
G                    C
opo wes mbok ngapuro salahku..
Am             Dm
piye kabarmu.. sayang..
G                 C
aku tansah eleng salahku..

 Am                       Dm
mbiyen sing wes gawe tatu neng atimu..
      G                    C
nganti saiki.. ra ngerti kabarmu..


(Int.)
Dm  Em  Dm  C..
Dm  C..


(Chorus)
  Am          Em
suwe.. aku tanpo kowe..
  F            C
suwe.. aku nggolei kowe..
  Am         Em
piye.. aku kudu piye..
     F                     C
aku njaluk sepuro.. karo kowe..

  Dm
senadyan mung sedelo..
       Em
pingin ketemu kowe..
    Dm                     C
aku lilo senadyan tanpo ngapuro..


(Int.)
Dm  Em  Dm  C..
Dm  C..


(Chorus)
  Am          Em
suwe.. aku tanpo kowe..
  F            C
suwe.. aku nggolei kowe..
  Am         Em
piye.. aku kudu piye..
     F                     C
aku njaluk sepuro.. karo kowe..

  Dm
senadyan mung sedelo..
       Em
pingin ketemu kowe..
    Dm                     C
aku lilo senadyan tanpo ngapuro..

  Dm
senadyan mung sedelo..
       Em
pingin ketemu kowe..
    Dm                     C
aku lilo senadyan tanpo ngapuro..
Related Posts

Related Posts