Kunci Gitar Safira Inema - Teklek Kecemplung Kalen Chord Lyrics

Chord Safira Inema - Teklek Kecemplung Kalen

C                 F
teklek kecemplung kalen..
          G             C
timbang golek aluwong balen..
        Am       Dm
yen seh podo senenge..
        G               C
luweh becik disambung wae..

  C             F
kawat diuntir-untir..
         G           C
wes ra kuat rasane pikir..
       Am      Dm
tresno ojo diampet..
     G            C
nambahi pikiran mumet..


(Intro)
C F G C
Am Dm G C
C F G C
Am Dm G C F G


    C
yen tak sawang mripatmu
G
tak sawang esemmu
F        G   C
iseh tresno aku..

  C                G                F
nanging kowe ora wani ngungkapke roso
    G              C
tresno seng neng dodo..

 G
aku iseng sayang
     C
aku ugo iseh tresno..
      D
ndang lamaren aku..
      G
aku selak dipek bojo uwong..


(Chorus)
  C                 F
teklek kecemplung kalen..
          G             C
timbang golek aluwong balen..
        Am       Dm
yen seh podo senenge..
        G               C
luweh becik disambung wae..

  C             F
kawat diuntir-untir..
         G           C
wes ra kuat rasane pikir..
       Am      Dm
tresno ojo diampet..
     G            C
nambahi pikiran mumet..


(Intro)
C F G C
Am Dm G C
C F G C
Am Dm G C..
        

    C
yen tak sawang mripatmu
G
tak sawang esemmu
F        G   C
iseh tresno aku..

  C                G                F
nanging kowe ora wani ngungkapke roso
    G              C
tresno seng neng dodo..

 G
aku iseng sayang
     C
aku ugo iseh tresno..
      D
ndang lamaren aku..
      G
aku selak dipek bojo uwong..


(Chorus)
  C                 F
teklek kecemplung kalen..
          G             C
timbang golek aluwong balen..
        Am       Dm
yen seh podo senenge..
        G               C
luweh becik disambung wae..

  C             F
kawat diuntir-untir..
         G           C
wes ra kuat rasane pikir..
       Am      Dm
tresno ojo diampet..
     G            C    G
nambahi pikiran mumet..

  C                 F
teklek kecemplung kalen..
          G             C
timbang golek aluwong balen..
        Am       Dm
yen seh podo senenge..
        G               C
luweh becik disambung wae..

  C             F
kawat diuntir-untir..
         G           C
wes ra kuat rasane pikir..
       Am      Dm
tresno ojo diampet..
     G            C
nambahi pikiran mumet..
Lihat Lainnya
FONT: