Kunci Gitar Sam Kawe - Tresno Poncokusumo Chord

Chord Sam Kawe - Tresno Poncokusumo

[Intro]
C Am F G
Em Am Dm G

C              Dm
 seumpomo kowe ngerti..
F                     G           
 roso rasane jroning ati..
C                       Dm
 kebak kembang sing ono ning njero dodo..
F                      G
 crito tresno ing poncokusumo..

C                   Dm
 atiku sing nandang rindu..
F                  G
 pengen aku sesandingan ro sliramu..
C                   Dm
 gunung bromo crito loro..
F                    G       G7
 krono sepele kowe tego lungo..


[Reff]
     Am          Em
 sepine.. sepine a..tiku..
 F                 G
  tanpo manise esemmu..
     Am      Em
 balio.. balio ning aku..
   F                      G
 sesandingan.. nganti pungkasan umurku
 C
 cah ayu..


[Musik] 
C Em F G
Gm A F Fm
Em Am Bb G

C                   Dm
 atiku sing nandang rindu..
F                  G
 pengen aku sesandingan ro sliramu..
C                   Dm
 gunung bromo crito loro..
F                    G
 krono sepele kowe tego lungo..


[Reff]
     Am          Em
 sepine.. sepine a..tiku..
 F                 G
  tanpo manise esemmu..
     Am      Em
 balio.. balio ning aku..
   F                      G
 sesandingan.. nganti pungkasan umurku

     Am          Em
 sepine.. sepine a..tiku..
 F                 G
  tanpo manise esemmu..
     Am      Em
 balio.. balio ning aku..
   F                      G
 sesandingan.. nganti pungkasan umurku
 C
 cah ayu..
Lihat Lainnya
FONT: