Kunci Gitar Seli Arnelita - Ikhlaske Sliramu Chord Lyrics

Chord Seli Arnelita - Ikhlaske Sliramu

[Intro]
C  A  Dm  Fm G


C                   A
yen.. iki wes takdirku..
       Dm
tak tompo.. ikhlas..
       Fm     G
tak tompo.. legowo..

  C                  G
wengi iki.. sing ra ono lintang..
     Am                Em
nggambarke loro.. ning ati kulo..
    F            G
mungkin wes takdire
       Em         Am
kowe lungo seko kene
       F    G      C
tak trimo.. opo anane..

C                    G
jan..jimu.. sing tak eleng-eleng..
  Am                    Em
kowe bakal setyo.. ning ati kulo..
       F           G
akhire mbok sepelekke
    Em          Am
aku mbok tinggalke
          Dm         G            C
ra ngrasakke.. aku kelaran neng kene..

    Am       Em
umpomo.. iki wes dalane..
       F
tak tompo.. kehendake
   C           G         
Gusti sing maringi..
    Am           Em
semogo.. dalan amber dinggo kowe..
    F               G
ra ono.. tok larani koyo aku..


[Reff]
       F        G 
 lungo o.. sing adoh ra sah
   Em          Am
 bali neng uripku
     Dm              G
 aku wis wegah.. ngrasakke loro
 C           C7
 neng jero dodo..

       F      G
 dan semo..ga cintamu
   Em           Am
 kekal dengan dia..
     Dm
 aku mung iso..
 Fm          G          C
 mung iso ikhlaske sliramu..


[Musik]
Am Em F Fm C G/B
Am Em F G C


    Am       Em
umpomo.. iki wes dalane..
       F
tak tompo.. kehendake
   C           G         
Gusti sing maringi..
    Am           Em
semogo.. dalan amber dinggo kowe..
    F               G
ra ono.. tok larani koyo aku..


[Reff]
       F        G 
 lungo o.. sing adoh ra sah
   Em          Am
 bali neng uripku
     Dm              G
 aku wis wegah.. ngrasakke loro
 C           C7
 neng jero dodo..

       F      G
 dan semo..ga cintamu
   Em           Am
 kekal dengan dia..
     Dm
 aku mung iso..
 Fm          G         (F)
 mung iso ikhlaske sliramu..

       F        G 
 lungo o.. sing adoh ra sah
   Em          Am
 bali neng uripku
     Dm              G
 aku wis wegah.. ngrasakke loro
 C             C7
 neng jero dodo..

       F      G
 dan semo..ga cintamu
   Em           Am
 kekal dengan dia..
     Dm
 aku mung iso..
 Fm          G          C
 mung iso ikhlaske sliramu..
Lihat Lainnya
FONT: