Kunci Gitar Selia Media - Siji Saklawase Chord

Chord Selia Media - Siji Saklawase

[Intro]
F  G  Em G Am
Dm G C

[Verse]
C                  F  -Em
 milih siji saklawase
Dm                 G   -F
 ojo nggawe larane ati
Em                 Dm        -Em
 gawe susah urip dadi bubrah
F       G           C
 gawe seneng urip dadi mulyo

Dm          G
mlaku seng ati ati
 Em          Am
ojo nganti lali
    Dm                   G
tresnoku siji kanggo awakmu

[Chorus]
      C          Em          Am     A
opo koyo ngene caramu nglarakke ati
      Dm                         G
opo salahku nganti ngapusi neng mburiku
       Em             A
remuk atiku yen tak teruske
        Dm
mending aku kelangan
    F               G         C
tak lakoni seng wes dadi dalanku

[Int]
Am F G C
Am F Dm G C

        C         F
milih siji saklawase
Dm                 G
 ojo nggawe larane ati
Em                 Dm
 gawe susah urip dadi bubrah
F       G           C
 gawe seneng urip dadi mulyo

Dm          G
mlaku seng ati ati
 Em          Am
ojo nganti lali
    Dm                   G
tresnoku siji kanggo awakmu

[Chorus]
      C          Em          Am     A
opo koyo ngene caramu nglarakke ati
      Dm                         G
opo salahku nganti ngapusi neng mburiku
       Em             A
remuk atiku yen tak teruske
        Dm
mending aku kelangan
    F               G         C   G
tak lakoni seng wes dadi dalanku

      C          Em          Am     A
opo koyo ngene caramu nglarakke ati
      Dm                         G
opo salahku nganti ngapusi neng mburiku
       Em             A
remuk atiku yen tak teruske
        Dm
mending aku kelangan
    F               G         C
tak lakoni seng wes dadi dalanku

       Em             A
remuk atiku yen tak teruske
        Dm
mending aku kelangan
    F               G         C
tak lakoni seng wes dadi dalanku
    F               G         C
tak lakoni seng wes dadi dalanku
    F      G                    C
tak lakoni seng wes dadi dalanku

Lihat Lainnya

FONT: