Kunci Gitar Shinta Arsinta - Opo Kowe Kroso Chord Lyrics

Chord Shinta Arsinta - Opo Kowe Kroso

[Intro]
Am F G E
Am F G E Am


 Am                G
opo kowe kroso.. roso sing tak roso..
    Dm                       Am
naliko mbiyen kowe ninggal lungo..
Am               G
roso tresnoku.. mbok sio sio..
       Dm                       Am
kowe lungo ninggal tatu ning atiku..
  G          Am
tatu.. neng atiku..
  G    E          Am
loro.. neng njero dodo..

 Am                G
opo kowe kroso.. roso sing tak roso..
    Dm                       Am
naliko mbiyen kowe ninggal lungo..
Am               G
roso tresnoku.. mbok sio sio..
       Dm                       Am
kowe lungo ninggal tatu ning atiku..
  G          Am
tatu.. neng atiku..
  G    E          Am
loro.. neng njero dodo..


[Intro]
Am Em G Am


   Am                                G
saiki kowe teko ngomong yen iseh tresno..
    Dm              Am
sepurane.. aku ra biso..
   Am                               G
atiku kadung loro mergo kebacut tresno..
  Dm                     Am
nanging.. mbok tinggal lungo..

   F                 Am
saiki.. tresnoku wes ilang..
         F                Am
wes oleh ganti sing luweh sayang..


[Intro]
Am F G E
Am F G E Am


 Am                G
opo kowe kroso.. roso sing tak roso..
    Dm                       Am
naliko mbiyen kowe ninggal lungo..
Am               G
roso tresnoku.. mbok sio sio..
       Dm                       Am
kowe lungo ninggal tatu ning atiku..
  G          Am
tatu.. neng atiku..
  G    E          Am
loro.. neng njero dodo..


[Intro]
Am Em G Am


   Am                                G
saiki kowe teko ngomong yen iseh tresno..
    Dm              Am
sepurane.. aku ra biso..
   Am                               G
atiku kadung loro mergo kebacut tresno..
  Dm                     Am
nanging.. mbok tinggal lungo..

   F                 Am
saiki.. tresnoku wes ilang..
         F                Am
wes oleh ganti sing luweh sayang..
Lihat Lainnya
FONT: