Kunci Gitar Shinta Gisul - Atiku Ajur Chord Lyrics

Chord Shinta Gisul - Atiku Ajur

Am           Em
tansah eling omongmu
F             C
naliko kowe pamit rabi..
  Dm              Am
kaget atiku ngene rasane
 F                  E
ajur sa'jero ning dodoku..

    Am         Em
kok blenjani.. sumpahmu..
 F               C
ndek mbiyen kae ono kene..
  Dm            Am
tegone koe ngapusi aku
  F               E
kowe rabi malah karo mantanmu..


[Intro]
Am Em F C
Dm Am F E


 Am                 Em
ajur atiku rasane remuk dodoku
   F                      C
krungu pamitmu ngajak pisahan aku
 Dm                   Am
aku ora ngerti opo to salahku
  F                      E
kowe malah milih balek karo mantanmu..

 Am                       Em
aku berkorban kanggo roso tresno iki
   F                     C
bahkan matipun tetep tak belani
  Dm                       Am
nanging nyatane kowe malah rangerti
         F                    E
nggawe loro ati ajur roso tresno iki..

    F          G
sak tenane aku nelongso
    C          Am
yen kok gawe cidro..
  F             G
nanging.. aku kudu lilo
        E
mergo kowe wis ra nduweni tresno..


[Chorus]
Am           Em
tansah eling omongmu
F             C
naliko kowe pamit rabi..
  Dm              Am
kaget atiku ngene rasane
 F                  E
ajur sa'jero ning dodoku..

    Am         Em
kok blenjani.. sumpahmu..
 F               C
ndek mbiyen kae ono kene..
  Dm            Am
tegone koe ngapusi aku
  F               E
kowe rabi malah karo mantanmu..

 Am                 Em
ajur atiku rasane remuk dodoku
   F                      C
krungu pamitmu ngajak pisahan aku
 Dm                   Am
aku ora ngerti opo to salahku
  F                      E
kowe malah milih balek karo mantanmu..

 Am                       Em
aku berkorban kanggo roso tresno iki
   F                     C
bahkan matipun tetep tak belani
  Dm                       Am
nanging nyatane kowe malah rangerti
         F                    E
nggawe loro ati ajur roso tresno iki..

    F          G
sak tenane aku nelongso
    C          Am
yen kok gawe cidro..
  F             G
nanging.. aku kudu lilo
        E
mergo kowe wis ra nduweni tresno..


[Chorus]
Am           Em
tansah eling omongmu
F             C
naliko kowe pamit rabi..
  Dm              Am
kaget atiku ngene rasane
 F                  E
ajur sa'jero ning dodoku..

    Am         Em
kok blenjani.. sumpahmu..
 F               C
ndek mbiyen kae ono kene..
  Dm            Am
tegone koe ngapusi aku
  F               E
kowe rabi malah karo mantanmu..


[Interlude]
Am Em F C
Dm Am F E
Am Em F C
Dm Am F E


[Chorus]
Am           Em
tansah eling omongmu
F             C
naliko kowe pamit rabi..
  Dm              Am
kaget atiku ngene rasane
 F                  E
ajur sa'jero ning dodoku..

    Am         Em
kok blenjani.. sumpahmu..
 F               C
ndek mbiyen kae ono kene..
  Dm            Am
tegone koe ngapusi aku
  F               E
kowe rabi malah karo mantanmu..