25rAkFw2tMDk8Wfu6h4pdgtbE0VCcPhgDmSPWlPN

Kunci Gitar Sing Tenang - Kepekso Tresno Chord Lyrics

Chord Sing Tenang - Kepekso Tresno

Capo di fret 4

[Intro]
F G Em Am
Dm..Fm..G…..

C      Am    F
tak akoni.. aku ora tresno..
 G                 C
ati iki saktenane ora nggo sliramu..
  C               Am
pingin tak rampungke..
    F
hubunganku ro kowe..
  G                     C
loro atiku ngapusi sabendinane..

  F             G
perih.. kepekso aku..
     Em           Am
njalani.. kisahku iki..
  Dm        E          Am
kesel rogo iki aku leh ngrasakke..

    F          G
wis cukup mendingan..
       Em           Am
awak dewe.. bubaran wae..
   Dm          G          C         G
mergo tresnoku jebule ora nggo kowe..

[Reff]

     F     G        Em           Am
 tresno.. iki.. ra iso tak peksakke..
    Dm       G          C
 mesti kudu aku jujur karo kowe..
   F          G         Em        Am
 kesikso batinku.. njalani kisah iki..
      Dm         G            C
 ngapurane.. yen aku nglarani atimu..

[Musik]
F G Em Am
Dm G C..F..G..

  F             G
perih.. kepekso aku..
     Em           Am
njalani.. kisahku iki..
  Dm        E          Am
kesel rogo iki aku leh ngrasakke..

    F          G
wis cukup mendingan..
       Em           Am
awak dewe.. bubaran wae..
   Dm          G          C         G
mergo tresnoku jebule ora nggo kowe..


[Reff]
     F     G        Em        Am
 tresno.. iki.. ra iso tak peksakke..
    Dm       G          C
 mesti kudu aku jujur karo kowe..
   F          G         Em        Am
 kesikso batinku.. njalani kisah iki..
      Dm         G            C    D
 ngapurane.. yen aku nglarani atimu..


 [overtune]
     G     A        F#m       Bm
 tresno.. iki.. ra iso tak peksakke..
    Em       A          D
 mesti kudu aku jujur karo kowe..
   G          A         F#m       Bm
 kesikso batinku.. njalani kisah iki..
      Em         A            D
 ngapurane.. yen aku nglarani atimu..
      Em         A            D
 ngapurane.. yen aku nglarani atimu..
      Em    A               G     Gm D
 ngapurane... wis cukup semene wae..
Related Posts

Related Posts