Kunci Gitar Tangkled Official - Tresno Mencla-Mencle Chord Lyrics

Chord Tangkled Official - Tresno Mencla-Mencle

Capo di fret 2


(Intro) 
F G Em Am Dm G C C7
F G Em Am Dm G C


       F             G       Em
matursuwun wes gelem nerimo aku..
         Am           Dm
nate singgah ning uripku..
        G            C         C7
yo ra suwe tapi.. kelingan rasane..
   F        G           Em          Am
mlaku bebarengan.. karo gandengan tangan..
       Dm         G          C
mugo kowe tak.. sayang temenanan..

 C      G       Am
opo.. kowe ora eleng..
   F       Em           Dm
janji.. janjimu seng mbiyen..
  F         G            C          Am
tau ngomong tresno saiki malah ngeliyo..
          F       G        C
karo wong liyo.. aku ora lilo..


(Chorus)
 F        G
aku raiso nerimo..
  C            Am
kowe nggandeng wong liyo
  F        G           C  C7
kae kowe tau ngomong piye..
  F            G
rabakal ninggalke aku
  C          Am
tapi nyatane palsu..
      F            G           C C7
tresnamu mencla-mencle dupak wae..


(Int.) 
F G Em Am Dm G C C7
F G Em Am Dm G C


 C                   F
aku seng berjuang.. aku seng kelaran..
  Dm                     F         G
kowe mileh dalan dewe.. amergo kahanan..
C              F
maju kelaran.. mundur kelangan..
       Dm             G         C
mugo kowe ntok sing luweh temenanan..

 C      G       Am
opo.. kowe ora eleng..
   F       Em           Dm
janji.. janjimu seng mbiyen..
  F         G            C          Am
tau ngomong tresno saiki malah ngeliyo..
          F       G        C
karo wong liyo.. aku ora lilo..


(Chorus)
 F        G
aku raiso nerimo..
  C            Am
kowe nggandeng wong liyo
  F        G           C  C7
kae kowe tau ngomong piye..
  F            G
rabakal ninggalke aku
  C          Am
tapi nyatane palsu..
      F            G           C
tresnamu mencla-mencle dupak wae..

 F        G
aku raiso nerimo..
  C            Am
kowe nggandeng wong liyo
  F        G           C  C7
kae kowe tau ngomong piye..
  F            G
rabakal ninggalke aku
  C          Am
tapi nyatane palsu..
      F            G           C
tresnamu mencla-mencle dupak wae..
      F            G           C
tresnamu mencla-mencle dupak wae..
      F            G           C
tresnamu mencla-mencle dupak wae..

Lihat Lainnya

FONT: