Kunci Gitar Ucup Klaten - Sangu Urip Chord Lyrics

Chord Ucup Klaten - Sangu Urip

[Intro]
F G C
F G C
G-Am-B


         C                    G
kanca-kanca urip iku sing tenanan
        G                      C
golek ilmu kanggo sangu masa depan
       C                   F
aja gampang katut rusake jaman
        C        G        C
tetep jaga perilaku kesopanan..

          F               C
arep nang omah.. apa nang sekolah
             G              C
sing penting kabeh.. pada bungah..
    F             C
aja lali.. dijaga akhlake
       G                C   G
mulya uripe.. uga akherate..

        C                   G
golek ilmu ora kabeh gawe penak..
            G                        C
ngontak-ngantuk nang kelas malah digetak..
          C                  F
gek ning omah diseneni ro ibune..
       C            G       C
merga aku mung nyekeli hp wae..

          F               C
arep nang omah.. apa nang sekolah
             G              C
sing penting kabeh.. pada bungah..
    F             C
aja lali.. dijaga akhlake
       G                C   G
mulya uripe.. uga akherate..


[Int]
C F C F
C F C F
C F C F
C F C
G C F G C
G-Am-B


        C                   G
golek ilmu ora kabeh gawe penak..
            G                        C
ngontak-ngantuk nang kelas malah digetak..
          C                  F
gek ning omah diseneni ro ibune..
       C            G       C
merga aku mung nyekeli hp wae..


[Chorus]
          F               C
arep nang omah.. apa nang sekolah
             G              C
sing penting kabeh.. pada bungah..
    F             C
aja lali.. dijaga akhlake
       G                C
mulya uripe.. uga akherate..

          F               C
arep nang omah.. apa nang sekolah
             G              C
sing penting kabeh.. pada bungah..
    F             C
aja lali.. dijaga akhlake
       G                C
mulya uripe.. uga akherate..
       G                C
mulya uripe.. uga akherate..