25rAkFw2tMDk8Wfu6h4pdgtbE0VCcPhgDmSPWlPN

Kunci Gitar Via Vallen - DITINGGAL RABI Chord Lyrics

Chord Via Vallen - DITINGGAL RABI

[Intro]
Am G Am
Am G C

buat semua yang pernah di tinggal rabi
karo pacare..nyantai aja yach..

Dm E Am

Am       G       Am
….Atiku rasane loro..
          F
nyawang kowe
  G            C
rabi ro wong liyo..
C          G
….nangis getih eluhku
Am       Em
….remuk ajur rosoku
F        G           Am
….kowe tego ninggal aku..

Am     G          Am
….Opo iki wes dalane
       F
kudu pisah
  G            C
kelangan tresnane..
C        G
….kudu kuat atiku..
Am       Em
….kudu kuat batinku
F          G           Am
..senajan nyekso tresnoku..


[Reff]
        C         G
  Mas, opo kowe lali
       Am          Em
  karo sumpah janjimu
        F           C
  biyen bakal ngancani
       F         G
  urep tekan matiku..

       C         G
  Pancene kowe tego
        Am       Em
  medot tali asmoro
       F           C
  rabi karo wong liyo
         F           G     C
  mblenjani tresnoku nelongso..

Am       G       Am
….Atiku rasane loro..
          F
nyawang kowe
  G            C
rabi ro wong liyo..
C          G
….nangis getih eluhku
Am       Em
….remuk ajur rosoku
F        G           Am
….kowe tego ninggal aku..

Am     G          Am
….Opo iki wes dalane
       F
kudu pisah
  G            C
kelangan tresnane..
C        G
….kudu kuat atiku..
Am       Em
….kudu kuat batinku
F          G           Am
..senajan nyekso tresnoku..


[Reff]
        C         G
  Mas, opo kowe lali
       Am          Em
  karo sumpah janjimu
        F           C
  biyen bakal ngancani
       F         G
  urep tekan matiku..

       C         G
  Pancene kowe tego
        Am       Em
  medot tali asmoro
       F           C
  rabi karo wong liyo
         F           G     C
  mblenjani tresnoku nelongso..


[Musik]
C G Am Em
F C Dm G
C G Am Em
F C Dm G C

#)
C                     G
..Mbiyen tak tandur pari
               Am
thukule suket teki
                   Em
wes kadung tak pacari
                  F
malah ditinggal rabi
                C
kowe tego nglarani
                  Dm
mblenjani janji suci
                    G
neng ono kembange ilang
                    G
po tresno wani kelangan..


[Reff]
        C         G
  Mas, opo kowe lali
       Am          Em
  karo sumpah janjimu
        F           C
  biyen bakal ngancani
       F         G
  urep tekan matiku..

       C         G
  Pancene kowe tego
        Am       Em
  medot tali asmoro
       F           C
  rabi karo wong liyo
         F           G     C
  mblenjani tresnoku nelongso..


[Musik]
C G Am Em
F C Dm G
C G Am Em
F C Dm G C

==Kembali ke #, Reff [2x]
Related Posts

Related Posts