Kunci Gitar Via Vallen - Mung Titipan Chord Lyrics

Chord Via Vallen - Mung Titipan

Capo di fret 2

        F                 G
yen kelangan.. ikhlaske wae
             Em                 Am
kudu eling kabeh iki mung titipane
      -G    F                E
mugo-mugo wae.. Gusti ngijabahi..
               Am
diganti sing luwih..


[Intro]
F G E Am G-C
D Fm C

      
     C               Am
masa muda ku untuk bekerja
            F                  G
tak lupa berdo'a minta yang Kuasa
 E               Am
agar.. ku bisa mengangkat
 -G           C
derajat keluarga
      F     E      F
tiada waktu hura-hura..
 G      F    G
aa aa.. a.. aa aa..


[Reff]
         F                 G
 yen kelangan.. ikhlaske wae
              Em                 Am
 kudu eling kabeh iki mung titipane
       -G     F                 G
 mergo awak dewe.. ra melu nduweni
                C
 penting kowe kudu eling
 Gusti mboten sare..

            F                 G
 tapi ojo lali.. usaha sing gigih
                Em            E
 karo paling penting ndungo terus
           Am
 marang Gusti..
       -G    F                E
 mugo-mugo wae.. Gusti ngijabahi..
               (Am)
 diganti sing luwih..


[Musik]
Am G F G
Am G F G
Am G F Em
Dm Em G
    
   
[Reff]
         F                 G
 yen kelangan.. ikhlaske wae
              Em                 Am
 kudu eling kabeh iki mung titipane
       -G     F                 G
 mergo awak dewe.. ra melu nduweni
                C
 penting kowe kudu eling
 Gusti mboten sare..

   C -Dm-Em-F                 G
 tapi ojo lali.. usaha sing gigih
                Em            E
 karo paling penting ndungo terus
           Am
 marang Gusti..
       -G    F                E
 mugo-mugo wae.. Gusti ngijabahi
                Am  G   F
 diganti sing luwih.. huwoo..

 G       F                 G
 yen kelangan.. ikhlaske wae
              Em                 Am
 kudu eling kabeh iki mung titipane
       -G     F                 G
 mergo awak dewe.. ra melu nduweni
                C
 penting kowe kudu eling
 Gusti mboten sare..

            F                 G
 tapi ojo lali.. usaha sing gigih
                Em
 karo paling penting ndungo terus
           Am
 marang Gusti..
       -G    F                E
 mugo-mugo wae.. Gusti ngijabahi
                Am G F G
 diganti sing luwih..


[Outro]
Am G F G
huwo.. aa a..
     Am
ha aaa..
Lihat Lainnya
FONT: