Kunci Gitar Vita Alvia - Minggir Awas Pliket Chord Lyrics

Chord Vita Alvia - Minggir Awas Pliket

Capo di fret 1

C                  F
mas.. kowe ojo sok ngganteng
    G                  C
senajan wis sukses uripmu..
      Am             Dm
elek-elek biyen aku uwis tau
      G              C
kringeten bareng awakmu..

                C
minggir awas pliket..
                     F
hooh.. iyoo, hooh.. iyoo
                     G
hooh.. iyoo, hooh.. iyoo
                     C
hooh.. iyoo, hooh.. iyoo..

                     C
hooh.. iyoo, hooh.. iyoo
                     F
hooh.. iyoo, hooh.. iyoo
                     G
hooh.. iyoo, hooh.. iyoo
                     C
hooh.. iyoo, hooh.. iyoo 
         C
hooh iyo iyo..

C                 F
mas.. kowe ojo ngaku-ngaku
   G                C
ngoco sawangen dapurmu
     Am           Dm
tangio ojo miring turumu
      G               C
ora sudi aku karo awakmu..


[Reff]
                  F
 ora masalah kowe ngenyek aku..
                       C
 sing penting aku wis tau, wis tahu jeru
                   Dm
 ngomongo piro regamu..
 G                       C
  tak dolne bengkok bapakku..

                     F
 kowe urung ngerti sopo aku..
                       C
 aku ratu youtube sing paling uayu..
                     Dm
 minggato soko ngarepku..
 G                      C
  timbang tak pancal raimu..

                  F
 ora masalah kowe ngenyek aku..
                       C
 sing penting aku wis tau, wis tahu jeru
                   Dm
 ngomongo piro regamu..
 G                        C
  tak nyolong pitek tanggaku..

                     F
 sopo seng sudi karo dangkrenganmu..
                    C
 duwe manuk kok ora kaku kaku..
                 Dm
 reneo nyedak o aku sayang..
 G                      C
  rene tak keplak gundulmu..

                C
minggir awas pliket..
                     F
hooh.. iyoo, hooh.. iyoo
                     G
hooh.. iyoo, hooh.. iyoo
                     C
hooh.. iyoo, hooh.. iyoo..

                     C
hooh.. iyoo, hooh.. iyoo
                     F
hooh.. iyoo, hooh.. iyoo
                     G
hooh.. iyoo, hooh.. iyoo
                     C
hooh.. iyoo, hooh.. iyoo 
         C
hooh iyo iyo..

C                  F
mas.. kowe ojo sok ngganteng
    G                  C
senajan wis sukses uripmu..
      Am             Dm
elek-elek biyen aku uwis tau
          G           C
gandeng pupu karo awakmu..


[Reff]
                  F
 ora masalah kowe ngenyek aku..
                       C
 sing penting aku wis tau, wis tahu jeru
                   Dm
 ngomongo piro regamu..
 G                       C
  tak dolne bengkok bapakku..

                     F
 kowe urung ngerti sopo aku..
                       C
 aku ratu youtube sing paling uayu..
                     Dm
 minggato soko ngarepku..
 G                      C
  timbang tak pancal raimu..

                  F
 ora masalah kowe ngenyek aku..
                       C
 sing penting aku wis tau, wis tahu jeru
                   Dm
 ngomongo piro regamu..
 G                        C
  tak nyolong pitek tanggaku..

                     F
 kowe urung ngerti sopo aku..
                       C
 aku ratu youtube sing paling uayu..
                     Dm
 minggato soko ngarepku..
 G                      C
  timbang tak pancal raimu..


[Outro]
C
Lihat Lainnya
FONT: