Kunci Gitar Vita Alvia - Minggir Awas Pliket Chord Lyrics

Chord Vita Alvia - Minggir Awas Pliket

Capo di fret 1

C                  F
mas.. kowe ojo sok ganteng
    G                    C
senajan.. wis sukses uripmu..
      Am                Dm
elek-elek.. mbiyen aku uwis tau
      G                C
kringeten.. bareng awakmu..

                C
minggir awas pliket..
                      F
hooh.. iyooh, hooh.. iyooh
                      G
hooh.. iyooh, hooh.. iyooh
                      C
hooh.. iyooh, hooh.. iyooh

                      C
hooh.. iyooh, hooh.. iyooh
                      F
hooh.. iyooh, hooh.. iyooh
                      G
hooh.. iyooh, hooh.. iyooh
                      C
hooh.. iyooh, hooh.. iyooh
             C
hooh iyo iyo..

C                 F
mas.. kowe ojo ngaku-ngaku
      G                 C
ngoco'o.. sawangen dapurmu..
     Am             Dm
tangio.. ojo miring turumu
      G               C
ora sudi aku karo awakmu..


[Chorus]
                 F
ora masalah kowe ngenyek aku..
                       C
sing penting aku wis tau, wis tau jeru
                  Dm
ngomongo piro regamu..
G                       C
 tak dolne bengkok bapakku..

                    F
kowe urung ngerti sopo aku..
                      C
aku ratu youtube sing paling ayu..
                    Dm
minggato soko ngarepku..
G                      C
 timbang tak pancal raimu..

                 F
ora masalah kowe ngenyek aku..
                       C
sing penting aku wis tau, wis tau jeru
                  Dm
ngomongo piro regamu..
G                        C
 tak nyolong pitek tanggaku..

                    F
sopo seng sudi karo dangkringanmu..
                   C
duwe manuk yok ora kaku kaku..
               Dm
reneo nyedako aku.. sayang..
G                      C
 rene tak keplak gundulmu..

                C
minggir awas pliket..
                      F
hooh.. iyooh, hooh.. iyooh
                      G
hooh.. iyooh, hooh.. iyooh
                      C
hooh.. iyooh, hooh.. iyooh

                      C
hooh.. iyooh, hooh.. iyooh
                      F
hooh.. iyooh, hooh.. iyooh
                      G
hooh.. iyooh, hooh.. iyooh
                      C
hooh.. iyooh, hooh.. iyooh
             C
hooh iyo iyo..

C                  F
mas.. kowe ojo sok ganteng
    G                    C
senajan.. wis sukses uripmu..
      Am                Dm
elek-elek.. mbiyen aku uwis tau
          G             C
gandeng pupu.. karo awakmu..


[Chorus]
                 F
ora masalah kowe ngenyek aku..
                       C
sing penting aku wis tau, wis tau jeru
                  Dm
ngomongo piro regamu..
G                       C
 tak dolne bengkok bapakku..

                    F
kowe urung ngerti sopo aku..
                      C
aku ratu youtube sing paling ayu..
                    Dm
minggato soko ngarepku..
G                      C
 timbang tak pancal raimu..

                 F
ora masalah kowe ngenyek aku..
                       C
sing penting aku wis tau, wis tau jeru
                  Dm
ngomongo piro regamu..
G                        C
 tak nyolong pitek tanggaku..

                    F
kowe urung ngerti sopo aku..
                      C
aku ratu youtube sing paling ayu..
                    Dm
minggato soko ngarepku..
G                      C
 timbang tak pancal raimu..
Lihat Lainnya
FONT: