25rAkFw2tMDk8Wfu6h4pdgtbE0VCcPhgDmSPWlPN

Kunci Gitar Wandra - Sak Madyone Chord Lyrics

Chord Wandra - Sak Madyone

[Intro]
G C Am D


     G                         C
nggenjot alon-alon.. wes tak lakoni..
   Am                        D
kerjo amben dino.. yowes tak lakoni..
  Bm                            E    Am
nanging durung biso.. nyenengke a..timu..
 C                       D
aku mung biso.. njaluk pangapuramu..


[Int.]
Am A D


  G                      C
tetep ora ilang.. roso sayangmu..
  Am
topan kok anggep angin
          D
sing gawe dorong layarmu..
Bm                   E           Am
love of my life and say “ I LOVE YOU”..
C     D          G
badai pasti berlalu..


[Reff]
        C              D            Bm
 aku pancen uwong sing mung biso ngupoyo
 E         Am            D           G
 nglakoni urip iki sak lumrahe sak madyone..
          C          D         Bm
 nanging ati isih ndue roso percoyo..
 E        Am       D                G
  mugi Gusti pinaringan berkah nggo kulo..


[Musik]
C D Bm E A D


  G                      C
tetep ora ilang.. roso sayangmu..
  Am
topan kok anggep angin
          D
sing gawe dorong layarmu..
Bm                   E           Am
love of my life and say “ I LOVE YOU”..
C     D          G
badai pasti berlalu..


[Reff]
        C              D            Bm
 aku pancen uwong sing mung biso ngupoyo
 E         Am            D           G
 nglakoni urip iki sak lumrahe sak madyone..
          C          D         Bm
 nanging ati isih ndue roso percoyo..
 E        Am       D                G
  mugi Gusti pinaringan berkah nggo kulo..

        C              D            Bm
 aku pancen uwong sing mung biso ngupoyo
 E         Am            D           G
 nglakoni urip iki sak lumrahe sak madyone..
          C          D         Bm
 nanging ati isih ndue roso percoyo..
 E         Am       D                G
  mesti Gusti pinaringan berkah nggo kulo..

        C              D            Bm
 aku pancen uwong sing mung biso ngupoyo
 E         Am            D           G
 nglakoni urip iki sak lumrahe sak madyone..
          C          D         Bm
 nanging ati isih ndue roso percoyo..
 E        Am       D                G
  mugi Gusti pinaringan berkah nggo kulo..

        C              D            Bm
 aku pancen uwong sing mung biso ngupoyo
 E         Am            D           G
 nglakoni urip iki sak lumrahe sak madyone..
          C          D         Bm
 nanging ati isih ndue roso percoyo..
 E         Am       D                G
  mesti Gusti pinaringan berkah nggo kulo..
           C  D                        C   G
  mesti Gusti.. pinaringan berkah nggo kulo..
Related Posts

Related Posts