Kunci Gitar Woro Widowati - Angin Dalu Chord Lyrics

Chord Woro Widowati - Angin Dalu

Capo di fret 2

[Intro]
C D Bm Em
C D G

                G
nduwe ku mung roso tresno..
                Bm
nduwe ku mung roso sayang..
            C                D
nganti nyawaku.. ninggalke rogo..
        C         D
rosoku ora ilang..

               G
tresno ning njero dodo..
                 Bm
sing tak jaluk imbangono
       C             D
masio aku.. ra sugih bondo
            G
moh yen digawe loro..


[Chorus]
      C         D
sak pedote nafasku..
       Bm              Em
mung kowe sing tak tunggu..
        Am                  D
ora ono liyane.. sing neng atiku..

      C          D
sak oncat'e nyawaku..
    Bm           Em
ora ngaleh tresnaku..
       Am            D          G
ademe angin dalu.. dadi saksi bisu..


[Int]
C D Bm Em
Am D G
C D Bm Em
Am D G


               G
tresno ning njero dodo..
                 Bm
sing tak jaluk imbangono
       C             D
masio aku.. ra sugih bondo
            G
moh yen digawe loro..


[Chorus]
      C         D
sak pedote nafasku..
       Bm              Em
mung kowe sing tak tunggu..
        Am                  D
ora ono liyane.. sing neng atiku..

      C          D
sak oncat'e nyawaku..
    Bm           Em
ora ngaleh tresnaku..
       Am            D          G
ademe angin dalu.. dadi saksi bisu..

      C         D
sak pedote nafasku..
       Bm              Em
mung kowe sing tak tunggu..
        Am                  D
ora ono liyane.. sing neng atiku..

      C          D
sak oncat'e nyawaku..
    Bm           Em
ora ngaleh tresnaku..
       Am            D          G
ademe angin dalu.. dadi saksi bisu..
       Am            D          G
ademe angin dalu.. dadi saksi bisu..