Kunci Gitar Yeni Inka - Kancani Aku Chord Lyrics

Chord Yeni Inka – Kancani Aku

Intro
D G
Em A F#m B Em A


D         G          D  G A
ora bakal iso mbayangne..
D       G         A
uripku ora karo kowe..
G         A       F#m B
semu siji raono liya..ne..
Em                    A
 ngayemne ati nyawang eseme..

D            G          D   G A
ngademne pas atiku koyo geni..
   D            G            A
ngono kadang ku ra ngrumangsani..
G         A        F#m B
tapi asli njerone atiku..
Em                         A
 sing tak tresnani yo mung sliramu..


      D     G
 kancani.. aku..
   A           F#        Bm
 kowe sing iso nggawe atiku..
    Em          A
 ngeroso urip selawase..

      D     G
 kancani.. aku..
   A            F#        Bm
 kowe sing dadi konco uripku..
   Em                 A
 sayangku mung kanggo sliramu..
  (G)
 tenan..


[Intro]
G A F#m B Em A


G        A
mugo aku iso nggawe
F#m     B
bahagia ning atimu
   Em
sampek nyowo iki..
    A
ora ono ning rogo..


      D     G
 kancani.. aku..
   A           F#        Bm
 kowe sing iso nggawe atiku..
    Em          A
 ngeroso urip selawase..

      D     G
 kancani.. aku..
   A            F#        Bm
 kowe sing dadi konco uripku..
   Em                 A
 sayangku mung kanggo sliramu..
 
    D      G
 elengo.. aku..
     A          F#        Bm
 yen ra sengojo nglarani atimu..
   Em          A
 tulung ngapurono aku..

      D     G
 kancani.. aku..
   A            F#        Bm
 kowe sing dadi konco uripku..
   Em                 A
 sayangku mung kanggo sliramu..
   D   G   D   G A  D
 tenan.. tenan..  tenan..

Lihat Lainnya

FONT: