25rAkFw2tMDk8Wfu6h4pdgtbE0VCcPhgDmSPWlPN

Kunci Gitar Yudanosel - Legowo Chord Lyrics

Chord Yudanosel - Legowo

[Intro]
F G Em Am
Dm G C G


      C          F
nelongso.. roso ati iki..
G                   C
 kelingan lungamu wingi..
Am                    Dm
 tanpo sebab tanpo ngomong opo-opo..
  G                        C       G
kowe tego lungo ninggal crito loro..

   C             F
saiki.. wes bedo dalane..
G                 C
 kowe uwis ro liyane..
Am                   Dm
 ikhlas ati ikhlas batin wis tak culke..
    G                  C
senajan njero ati loro rasane..

            F        G
 aku wis ikhlas.. nompo kahanane
      Em                   Am
 lalekno wae.. tresnaku dinggo kowe
                  Dm
 cukup aku sing loro..
      G                     C
 dongaku siji mugo kowe bahagio..


[Musik]
Em Am Em Am
F G C G


   C             F
saiki.. wes bedo dalane..
G                 C
 kowe uwis ro liyane..
Am                   Dm
 ikhlas ati ikhlas batin wis tak culke..
    G                  C
senajan njero ati loro rasane..

            F        G
 aku wis ikhlas.. nompo kahanane
      Em                   Am
 lalekno wae.. tresnaku dinggo kowe
                  Dm
 cukup aku sing loro..
      G                     C
 dongaku siji mugo kowe bahagio..

                F
 ikhlas legowo ati iki..
                    G
 sing wis tok blenjani..
              Em
 ora ngarep kowe teko.. 
            Am
 opo kowe bali..
                       Dm
 nanging kowe kudu ngerti..
           G
 tulus tresno iki 
                  C   C7
 mung aku sing nduweni..

                F
 ikhlas legowo ati iki..
                    G
 sing wis tok blenjani..
              Em
 ora ngarep kowe teko.. 
            Am
 opo kowe bali..
                       Dm
 nanging kowe kudu ngerti..
           G
 tulus tresno iki 
                    C
 mung aku sing nduweni..
                Dm  G
 tuluse tresno iki..
                    C
 mung aku sing nduweni..


[Outro]
C
Related Posts

Related Posts