25rAkFw2tMDk8Wfu6h4pdgtbE0VCcPhgDmSPWlPN

Ndarboy Genk - Ojo Nangis Chord Lyrics

Ndarboy Genk - Ojo Nangis

Mbiyen mbok perjuangke 
Saiki mbok sia siake 
Aku sing slalu ono pas kowe loro 
Pas kowe durung sopo - sopo 

Aku wis jogo ati 
Kowe dolanan neng buri 
Kabeh sing tak perjuangke sio sio 
Kowe milih karo sing luwih mulyo 

Mesakke Atiku 
Yen tak teruske ro kowe 
Mending pisah, aku wes ra betah 
wes kebacut getun 
kulo nderek langkung 
Tresno wis rampung 

Ojo nangis 
Sing uwes yo uwes 
Seng ilang ben ilang 
Cukup aku kelaran laran 

Aku nyerah 
Seng bubrah ben bubrah 
Kowe bakal ngerti larane 
Naliko di tinggal pass jeru jerune 

Kudune ngati ati 
Opo meneh yen bab ati 
Kudu mlaku dewe dewe 
Larane tak tanggung dewe
Related Posts

Related Posts