Ndarboy Genk - Ojo Nangis Chord Lyrics

Kunci Gitar Ndarboy Genk - Ojo Nangis

[Intro]
C F -G Am G
Em Am Em Am
Dm G


C                   F
mbiyen mbok perjuangke
  G          F     Em
saiki mbok sia.. siake..
 A                       Dm
aku sing slalu ono pas kowe loro..
    F                  G   F-Em-Dm-C G
pas kowe durung sopo-sopo..

C             F
aku wis jogo ati..
  G          F        C
kowe dolanan neng.. mburi..
  A                         Dm
kabeh sing tak perjuangke sio sio..
     F            G          C     Gm
kowe milih.. karo sing luwih mulyo..

  C      F
mesakke atiku..
                G
yen tak teruske ro kowe
          C      G           Am
mending pisah.. aku wes ra betah..
            Dm
wes kebacut getun
            G
kulo nderek langkung
           C
tresno wis rampung..


      F           G    F   Em
ojo nangis.. sing uwes yo uwes..
     A          Dm
seng ilang ben ilang..
G                 C     Gm
cukup aku kelaran laran..

C      F          G      F     Em
aku nyerah.. seng bubrah ben bubrah..
A                     Dm
kowe bakal ngerti larane..
G                       C
naliko di tinggal pas jeru jerune..

       Am     Em
kudune ngati ati..
      F            C
opo meneh yen bab ati..
      Am        Em
kudu mlaku dewe dewe
F      G        C
larane tak tanggung dewe..


[Interlude]
G#  Gm Cm Fm  G


         F
mesakke atiku..
                G
yen tak teruske ro kowe
          C      G           Am
mending pisah.. aku wes ra betah..
            Dm
wes kebacut getun
            G
kulo nderek langkung
           C
tresno wis rampung..


      F           G    F   Em
ojo nangis.. sing uwes yo uwes..
     A          Dm
seng ilang ben ilang..
G                 C     C7
cukup aku kelaran laran..

       F          G      F     Em
aku nyerah.. seng bubrah ben bubrah..
A                     Dm
kowe bakal ngerti larane..
G                       C
naliko di tinggal pas jeru jerune..

A                     Dm
kowe bakal ngerti larane..
G                       C
naliko di tinggal pas jeru jerune..