25rAkFw2tMDk8Wfu6h4pdgtbE0VCcPhgDmSPWlPN

Via Vallen - Salam Tresno Chord Lyrics

Lirik Lagu Via Vallen - Salam Tresno (Tresno Ra Bakal ilyang)

Sumilir . . angin wengi
Kang tumetes . .
Anambahi kangenku
Sangsoyo gedi . .
Titipan . . rindu iki
Sangsoyo akeh
Amung biso dedungo
Angenku nggo kowe . . ee . .
Sliramu . . siji . .
Tresnoku yo mung siji
Tak simpen lan tak jogo
Tekane mati . .
Pa . . nyuwunku . . kanggo riko
Njogo tresno nisun
Sayang . . aku tulus
Tresno sliramu . . huu . .

[Reff]
Tresno ra bakal ilang
Kangen sangsoyo mbekas
Tembang rindu kanggo riko
Janji suci tekaning pati . .
Salam tresno dijogo
Senadyan adoh panggonanmu
Sumpah tulus kanggo riko
Salam rindu ning sliramu . .

Sumilir . . angin wengi
Kang tumetes
Anambahi kangenku
Sangsoyo gedi . .
Titipan . . rindu iki
Sangsoyo akeh
Amung biso dedungo
Angenku nggo kowe . . ee . .
Sliramu . . siji . .
Tresnoku yo mung siji
Tak simpen lan tak jogo
Tekaning pati . .
Pa . . nyuwunku . . kanggo riko
Njogo tresno nisun
Sayang . . aku tulus
Tresno sliramu . . hoo . .

[Reff]
Tresno ra bakal ilang
Kangen sangsoyo mbekas
Tembang rindu kanggo riko
Janji suci tekaning pati . .
Salam tresno dijogo
Senadyan adoh panggonanmu
Sumpah tulus kanggo riko
Salam rindu ning sliramu . . huu . .
Tresno ra bakal ilang
Kangen sangsoyo mbekas
Tembang rindu kanggo riko
Janji suci tekaning pati . .
Salam tresno dijogo
Senadyan adoh panggonanmu
Sumpah tulus kanggo riko
Salam rindu . . ning sliramu . .
Related Posts

Related Posts