Ardha Tatu - Ora Duwe Bondho

Kunci Gitar Ardha Tatu - Ora Duwe Bondho

(Intro)
Am  Em  C D G..

G              Bm
aku iki.. wong ra nduwe bodho..
   C             D       G
nduweku.. mung rogo karo nyowo..
    Am         Em
senajan aku.. ora nduwe bondho
         C               D
nanging aku.. isih nduwe rego..

G              Bm
ati iki.. mung kelara lere..
  C             D          G
nelongso.. suwe sing tak rasakke..
     Am       Em
nasibku iki.. tak songgo dewe..
       C        D             G      D G
tak trimakke.. urip sing koyo ngene..

(Chorus)
G           Bm
nelongso.. atiku nelongso..
  C            D       G
wiwit cilik.. uripku rekoso..
Am               Em
kepiye iki.. aku kudu kepiye..
       C        D               G
tak trimakke.. urip sing.. koyo ngene..

  C                  G            Em
memang aku iki.. anake wong ra nduwe..
       Am       D           G
kudu golek.. sandang pangan dewe..

(Int.)
G D Am Em
C F D G D

G              Bm
ati iki.. mung kelara lere..
  C             D          G
nelongso.. suwe sing tak rasakke..
     Am       Em
nasibku iki.. tak songgo dewe..
       C        D             G      D G
tak trimakke.. urip sing koyo ngene..

(Chorus)
G           Bm
nelongso.. atiku nelongso..
  C            D       G
wiwit cilik.. uripku rekoso..
Am               Em
kepiye iki.. aku kudu kepiye..
       C        D               G
tak trimakke.. urip sing.. koyo ngene..

  C                  G            Em
memang aku iki.. anake wong ra nduwe..
       Am       D           G
kudu golek.. sandang pangan dewe..
  C                  G            Em
memang aku iki.. anake wong ra nduwe..
       Am       D           G
kudu golek.. sandang pangan dewe..