CampurNgopi - Crito Lara

Kunci Gitar CampurNgopi - Crito Lara

[Intro]
C G/B Am A Dm G
C G/B Am A Dm G


            C            Am
neng dalan iki.. dadi saksi..
        Dm              G
kowe ngucap.. sumpah janji..
               Em          A 
nanging kowe lali.. tegane ngapusi..
            Dm                  G
nganti seprene.. lorone neng njero ati..

F    G           C
 tak cobo nglalekke.. 
         Am
jenengmu neng ati..
           Dm      G
saktenane aku.. ra ngapusi..
            Em       A
tresno ati iki.. kanggo kowe..
               Dm
nanging kowe lungo..
          G           F G
mugo kowe luwih mulyo..


       C            G/B
 saiki mung dadi crito loro..
  Am              A
 sing mbekas neng dodo..
    Dm                G
 tanpo kowe.. tak lakoni urip dewe..

       C            G/B
 saiki mung dadi crito loro..
      Am          A
 sing mbekas neng dodo..
    Dm                G
 tanpo kowe.. tak lakoni urip dewe..


[Intro]
F G F G
C Em Am A Dm G


                C
tak cobo nglalekke.. 
         Am
jenengmu neng ati..
           Dm      G
saktenane aku.. ra ngapusi..
            Em       A
tresno ati iki.. kanggo kowe..
               Dm
nanging kowe lungo..
          G          F G
mugo kowe luwih mulyo..


       C            G/B
 saiki mung dadi crito loro..
  Am                A
 sing mbekas neng dodo..
    Dm                G
 tanpo kowe.. tak lakoni urip dewe..

       C            G/B
 saiki mung dadi crito loro..
  Am                A
 sing mbekas neng dodo..
    Dm                G
 tanpo kowe.. tak lakoni urip dewe..

       C            G/B
 saiki mung dadi crito loro..
  Am                A
 sing mbekas neng dodo..
    Dm                G
 tanpo kowe.. tak lakoni urip dewe..

       C            E
 saiki mung dadi crito loro..
  Am              A
 sing mbekas neng dodo..
    Dm                G
 tanpo kowe.. tak lakoni urip dewe..


[Outro]
F G C