CampurNgopi – Crito Lara

Lirik Lagu CampurNgopi – Crito Lara

Neng dalan iki dadi saksi
Kowe ngucap sumpah janji
Nanging kowe lali tegane ngapusi
Nganti sprene lorone neng njero ati

Tak cobo nglalekke
Jenengmu neng ati
Saktenane aku ra ngapusi
Tresno ati iki kanggo kowe
Nanging kowe lungo
Mugo kowe luwih mulyo

Saiki mung dadi crito loro
Sing mbekas neng dodo
Tanpo kowe tak lakoni urip dewe
Saiki mung dadi crito loro
Sing mbekas neng dodo
Tanpo kowe tak lakoni urip dewe

Tak cobo nglalekke
Jenengmu neng ati
Saktenane aku ra ngapusi
Tresno ati iki kanggo kowe
Nanging kowe lungo
Mugo kowe luwih mulyo

Saiki mung dadi crito loro
Sing mbekas neng dodo
Tanpo kowe tak lakoni urip dewe
Saiki mung dadi crito loro
Sing mbekas neng dodo
Tanpo kowe tak lakoni urip dewe

Saiki mung dadi crito loro
Sing mbekas neng dodo
Tanpo kowe tak lakoni urip dewe
Saiki mung dadi crito loro
Sing mbekas neng dodo
Tanpo kowe tak lakoni urip dewe