Derradru - Pujaan Ati

Lirik Lagu Derradru - Pujaan Ati feat. Aftershine

Lewat lagu iki tak titipne
Rosos tresno kuwi yo mung kanggo kowe
Sak isine donyo ra ono liyane
Sumpah mati, tresno tekan sak sawase
Saklawase

Sak indahe lintang sing ono ning langit kae
Ra ono sing iso ngalahke esemmu
Sak akehe kembang sing ono ning taman kae
Ra ono sing iso nandingi ayumu

Koyo tembang tebu sing kabur kegowo angin
Rasane mung bingung aku tanpomu
Ra iso ngelaleke kowe mongko mung sedelo
Terus gawe ati ku iki nelongso

Kowe sing tak sayang tresno tenanan
Kowe sing tak gadang dadi pujaan

Lewat lagu iki tak titipne
Rosos tresno kuwi iyo mung kanggo kowe
Sak isine donyo ra ono liyane
Sumpah mati, tresno teko sak sawase

Siji sijine wong sing tak kangeni
Yo mung kowe sing iso gawe senenge ati
Sabendino pengin teros ning sandingmu
Yo mung siji kowe pujaan hatiku
Pujaan hatiku

Koyo kembang tebu sing kabur ke gowo angin
Rasane mung bingung aku tanpomu
Ra iso ngelalekke kowe mongko mung sedelo
Terus gawe atiku iki nelongso

Kowe sing tak sayang tresno tenanan
Kowe sing tak gadang dadi pujaan

Lewat lagu iki tak titipne
Rosos tresno kuwi iyo mung kanggo kowe
Sak isine donyo ra ono liyane
Sumpah mati, tresno teko sak sawase

Siji sijine wong sing tak kangeni
Yo mung kowe sing iso gawe senenge ati
Sabendino pengin teros ning sandingmu
Yo mung siji kowe pujaan hatiku
Pujaan hatiku

Lewat lagu iki tak titipne
Rosos tresno kuwi yo mung kanggo kowe
Sak isine donyo ra ono liyane
Sumpah mati, tresno tekan sak sawase

Siji sijine wong sing tak kangeni
Yo mung kowe sing iso gawe senenge ati
Sabendino pengin teros ning sandingmu
Yo mung siji kowe pujaan hatiku
Pujaan hatiku