Loro Ati Official - Rembulane Ati

Kunci Gitar Loro Ati Official - Rembulane Ati (Kangenku Sansoyo Gede)

[Intro]
C Em  F  C
Dm  Am  Em G C


   C                    Em
rembulane ati lintang wengi dadi saksi..
    F
tetesan banyu moto.. 
        C
nangis eluh mbrebes mili..
  Dm
kangen sun nyang riko
     Am
soyo gede hang sun roso
    Em            G         C
sasetyaku.. tulus kanggo sliramu..


[Intro]
F G C


  C                     Em
ombak'e samudro sirno rabiso nandingi..
    F                  C
tak dedeke ati sansoyo deres le mili..
  Dm                  Am
siji penjalokku riko njogo katresnanku
        Em       G       C
mung sliramu pepujaning atiku..


[Chorus]
  F             G
kangenku.. sansoyo gede
         C           G      Am
ora ono ujunge.. tresno selawase..
  F                G
sayang ku rindu sliramu
                C
tak suwun katresnanmu
  G          Am
cukup kanggo aku..

                  F
janji sun nyang riko..
             G
ora bakal ngeliyo
                     C
tak jogo ra bakal sirno..


[Interlude]
F  G  C G Am
Dm  G  C


   C                    Em
rembulane ati lintang wengi dadi saksi..
    F
tetesan banyu moto.. 
        C
nangis eluh mbrebes mili..
  Dm
kangen sun nyang riko
     Am
soyo gede hang sun roso
    Em            G         C
sasetyaku.. tulus kanggo sliramu..


[Intro]
F G C


  C                     Em
ombak'e samudro sirno rabiso nandingi..
    F                  C
tak dedeke ati sansoyo deres le mili..
  Dm                  Am
siji penjalokku riko njogo katresnanku
        Em       G       C
mung sliramu pepujaning atiku..


[Chorus]
  F             G
kangenku.. sansoyo gede
         C           G      Am
ora ono ujunge.. tresno selawase..
  F                G
sayang ku rindu sliramu
                C
tak suwun katresnanmu
  G          Am
cukup kanggo aku..

                  F
janji sun nyang riko..
             G
ora bakal ngeliyo
                     C
tak jogo ra bakal sirno.. wo..oooo..

  F             G
kangenku.. sansoyo gede
         C           G      Am
ora ono ujunge.. tresno selawase..
  F                G
sayang ku rindu sliramu
                C
tak suwun katresnanmu
  G          Am
cukup kanggo aku..

                  F
janji sun nyang riko..
             G
ora bakal ngeliyo
                     C
tak jogo ra bakal sirno..

                  F
janji sun nyang riko..
             G
ora bakal ngeliyo
                     C
tak jogo ra bakal sirno..