25rAkFw2tMDk8Wfu6h4pdgtbE0VCcPhgDmSPWlPN

Lusiana Malala - Bojoku Wes Jos

Lirik Lagu Lusiana Malala - Bojoku Wes Jos

Ojo ngudo aku jo
Ojo Njorak Jarak Aku
Aku iki wong kenceng jo
Ora tau tolah-toleh

Ojo ngudo aku jo
Ojo Njorak Jarak Aku
Aku iki wong kenceng jo
Ora tau tolah-toleh

Ndudohne awak , mlakune ngepat ngepot
Pamer duwet sak gebok
Sepurane Jo

Bojoku wes jos 
Aku ora bakal ngliyo
Related Posts

Related Posts