25rAkFw2tMDk8Wfu6h4pdgtbE0VCcPhgDmSPWlPN

Om Yosh - Rung Sido Dadi Pegawe Chord Lyrics

Kunci Gitar Om Yosh - Rung Sido Dadi Pegawe

[Intro]
C Em-E Am C -Em
F C Dm-Em-F-F#m-G


           C         Em
wis tak perjuangke tenan..
      Am            Em
sinau nganti peng pengan..
        F           C
mbuka buku nganti turu..
      Dm        G
ora lali restu ibu..


[Interlude]
F G


      C         Em
ademe banyu segoro..
         Am          Em
ngeresep ing njero dodo..
         F         C
senadyan ati nelongso..
        Dm         G
nanging ora dadi gelo..

    Am                        Em
lungguh dewe ning alun alun wonogiri..
          F           Dm         Bb G
ngadep nyawang pendopone pak bupati..


         C        G
 aku wes tau berjuang..
           Am        Em
 nanging durong biso menang..
        F            C
 ra masalah hurung tekan..
       Dm        G
 isih ono kesempatan..

       C         G
 ojo dadi cilik ati..
         Am         Em
 yen kui pancen garise Gusti..
         F        C
 nyatane metu hasile..
           Dm       G
 rung sido dadi pegawe..

        F      Em
 kudu kuat le bertahan..
        F        C
 nggo mikir masa depan..
           Dm                G
 ra pareng nyerah.. marang kahanan..


[Intro]
Am E F C G
Dm Em F#m G
F C F C
F C D G  F G


      C         Em
ademe banyu segoro..
         Am          Em
ngeresep ing njero dodo..
         F         C
senadyan ati nelongso..
        Dm         G
nanging ora dadi gelo..

    Am                        Em
lungguh dewe ning alun alun wonogiri..
          F           Dm         Bb G
ngadep nyawang pendopone pak bupati..


         C        G
 aku wes tau berjuang..
           Am        Em
 nanging durong biso menang..
        F            C
 ra masalah hurung tekan..
       Dm        G
 isih ono kesempatan..

       C         G
 ojo dadi cilik ati..
         Am         Em
 yen kui pancen garise Gusti..
         F        C
 nyatane metu hasile..
           Dm       G
 rung sido dadi pegawe..

         C        G
 aku wes tau berjuang..
           Am        Em
 nanging durong biso menang..
        F            C
 ra masalah hurung tekan..
       Dm        G
 isih ono kesempatan..

       C         G
 ojo dadi cilik ati..
         Am         Em
 yen kui pancen garise Gusti..
         F        C
 nyatane metu hasile..
           Dm       G
 rung sido dadi pegawe..

      C  Fm     C  Fm
 mesakne.. mesakne..
      C  Fm     C  Fm C
 mesakne.. mesakne..
Related Posts

Related Posts