25rAkFw2tMDk8Wfu6h4pdgtbE0VCcPhgDmSPWlPN

Radit Fasolla - Angin Wengi

Lirik Lagu Radit Fasolla - Angin Wengi

Semilir angin wengi
Nambahi kangen iki
Ati kang nandang rindu
Tumeteseng njero kalbu

Opo pancen podo
Koyo sg tak roso
Kowe sg ng kno seh tansah njogo trsno

Adohe jarak
Ora dadi penghalang
Kowe lan aku
Tansah setyo tuhu

Semilir angen wengi
Tulung sampekno kangenku
Marang slirane
Pepujaneng atiku

Lintang lan rembulan
Prasasat ngerti sworo atiku
Gede roso kangenku
Gede roso tresno ku
Tak tunggu balimu
Related Posts

Related Posts