25rAkFw2tMDk8Wfu6h4pdgtbE0VCcPhgDmSPWlPN

Vita Alvia - LDR (Layang Dongo Restu) Chord Lyrics

Kunci Gitar Vita Alvia - LDR (Layang Dongo Restu)

[Intro]
Am  G  F G Am
Am  G  F G Em Am


Am                      Em
tak tulis layang kangen iki dinggo kowe
         G                   Am
soyo ngampet gede roso katresnanku..
    Am                      Em
senadyan adoh pangonmu ra bakal tak lalekke
         G           Em       Am
tunggulahku dan jaga hatimu untukku..

Em                Am
dongakno aku karo restumu..
G                    Am
sabar ngenteni tekan baliku..
Em                    Am
tak jogo roso kanggo awakmu..
  G        Em        Am
semoga dirimu juga begitu..


        Am            G
 roso sayang iki ra biso lali
           F            Am
 nganti mbesok tekaning mati..
         Am              G
 janji tulus ra mung ono ing lathi
          F             Am
 mantep roso lan jiwo rogo iki

          Am              G
 tak titipke layang kangenku iki
        F          Am
 mugo biso nambahi ati..
         Am             G
 panyuwunku siji kanggo awakmu
         F            Am
 njogo roso lan katresnanku..


[Intro]
Am Em G Am
Am Em G Am


Am                      Em
tak tulis layang kangen iki dinggo kowe
         G                   Am
soyo ngampet gede roso katresnanku..
    Am                      Em
senadyan adoh pangonmu ra bakal tak lalekke
         G           Em       Am
tunggulahku dan jaga hatimu untukku..

Em                Am
dongakno aku karo restumu..
G                    Am
sabar ngenteni tekan baliku..
Em                    Am
tak jogo roso kanggo awakmu..
  G        Em        Am
semoga dirimu juga begitu..


        Am            G
 roso sayang iki ra biso lali
           F            Am
 nganti mbesok tekaning mati..
         Am              G
 janji tulus ra mung ono ing lathi
          F             Am
 mantep roso lan jiwo rogo iki

          Am              G
 tak titipke layang kangenku iki
        F          Am
 mugo biso nambahi ati..
         Am             G
 panyuwunku siji kanggo awakmu
         F            Am
 njogo roso lan katresnanku..

        Am            G
 roso sayang iki ra biso lali
           F            Am
 nganti mbesok tekaning mati..
         Am              G
 janji tulus ra mung ono ing lathi
          F             Am
 mantep roso lan jiwo rogo iki

          Am              G
 tak titipke layang kangenku iki
        F          Am
 mugo biso nambahi ati..
         Am             G
 panyuwunku siji kanggo awakmu
         F            Am
 njogo roso lan katresnanku..


[Outro]
G Em Am
Related Posts

Related Posts