Yudanosel - Legowo

Lirik Lagu Yudanosel - Legowo

Nelongso roso ati iki
Kelingan lungamu wingi
Tanpo sebab tanpo ngomong opo opo
Kowe tego lungo ninggal crito loro

Saiki wes bedo dalane
Kowe uwis ro liyane
Ikhlas ati ikhlas batin wis tak culke
Senajan njero ati loro rasane

Aku wis ikhlas nompo kahanane
Lalekno wae tresnaku dinggo kowe
Cukup aku sing loro
Dongaku siji mugo kowe bahagio

[Music]

Saiki wes bedo dalane
Kowe uwis ro liyane
Ikhlas ati ikhlas batin wis tak culke
Senajan njero ati loro rasane

Aku wis ikhlas nompo kahanane
Lalekno wae tresnaku dinggo kowe
Cukup aku sing loro
Dongaku siji mugo kowe bahagio

Ikhlas legowo ati iki
Sing wis tok blenjani
Ora ngarep kowe teko
Opo kowe bali
Nanging kowe kudu ngerti
Tulus tresno iki
Mung aku sing nduweni

Ikhlas legowo ati iki
Sing wis tok blenjani
Ora ngarep kowe teko
Opo kowe bali
Nanging kowe kudu ngerti
Tulus tresno iki
Mung aku sing nduweni
Tulus tresno iki
Mung aku sing nduweni