Aftershine feat. Damara De - Ora Iso Lali

Kunci Gitar Aftershine feat. Damara De - Ora Iso Lali

(Intro)
C F Dm G


C                                 F
lintang ing wengi.. ngelingke ati iki..
                 Dm
kowe sing paling tak tresnani..
  G                  C           G
tapi.. sayangku ora mbok hargai..

C                           F
senajan loro.. ati iki wis nrimo..
                 Dm
mergo aku sing kudu rumongso..
 G                  C
aku.. ora mbok karepno..

      F                G
yen sayang.. koe aku salah..
         C                          Am
cobo tak lalekne sesandinganku ro koe..
  Dm                      G
lungo.. pancen wis kudu lungo..


(Chorus)
        C                F
Gusti kulo nyuwun paringono..
       G                   C
ati jembar.. jembar ko segoro..
          Am             Dm
mergo tresno marai sengsoro..
       G                    C
ati ikhlas kudu nrimo lan legowo..


(Interlude)
F G    Em Am
hu..a..
F C Fm G
huaa..


C                           F
senajan loro.. ati iki wis nrimo..
                 Dm
mergo aku sing kudu rumongso..
 G                  C
aku.. ora mbok karepno..

      F                G
yen sayang.. koe aku salah..
         C                          Am
cobo tak lalekne sesandinganku ro koe..
  Dm                      G
lungo.. pancen wis kudu lungo..


(Chorus)
        C                F
Gusti kulo nyuwun paringono..
       G                   C
ati jembar.. jembar ko segoro..
          Am             Dm
mergo tresno marai sengsoro..
       G                    C
ati ikhlas kudu nrimo lan legowo..

              F
(kabeh cen raiso dilalekke..)
G                    C            A
 (tapi carane mung siji.. ngikhlaske..)
                  Dm
(mugo ndang cepet oleh gantine)
          G                      C
(mergo takdir jodo.. wis ono garise..) 


(Chorus)
  G           C                F
hoo.. Gusti kulo nyuwun paringono..
       G                   C
ati jembar.. jembar ko segoro..
          Am             Dm
mergo tresno marai sengsoro..
       G                    C
ati ikhlas kudu nrimo lan legowo..
          Am             Dm
mergo tresno marai sengsoro..
       G                    C
ati ikhlas kudu nrimo lan legowo..