Denny Caknan X Happy Asmara - Satru

Kunci Gitar Denny Caknan X Happy Asmara - Satru

[Intro]
C G
F -Em A
Dm Em F  G


 C               G
unine batin dungoku..
F     G            Am
ra luput ko jenengmu..
Dm   G             Em  Am
aku ngedem-ngedem atimu..
F              G
bakoh mempertahankanmu..


[Intro]
Am  F  -C/E Dm  G


   F                    C
Gusti.. kulo mpun manut dalane..
Dm        G                C
mung jenengan sing ngatur critane..
Am                    Em
sing jelas aku mikir kedepane..
 F                   G
opo bakal hubungan satru sak teruse..


[Chorus]
F        G      Em         Am
tulung percoyo aku sayang awakmu..
   Dm      Em           Am     A
buktine sampean nglirik liyane..
F        G       Em
 sumpah ra koyo sing
           Am      Dm
mbok pikir selama iki..
            G               C
mas isoku meneng.. ngajeni awakmu..


C                    F
 sepurane yen pancen salah..
G            -F         Em
 sepurane yen aku ning uripmu
       Am
mung masalah..

      Dm
rangkulen aku..
G                     C
 iki gur mung salah pahamku..


[Interlude]
F G    Am
ha..aa.. uuuu..


F        G             Am           Dm
 satru hubungan mung salah.. paham..mu..
             F          G        C
sampean kudu ngerteni.. aku cemburu..


   F                    C
Gusti.. kulo mpun manut dalane..
Dm        G                C
 mung jenengan sing ngatur critane..
C          Am
ho.. woo ooo..
                     Em
sing jelas aku mikir kedepane..
 F                   G
opo bakal hubungan satru sak teruse..


[Chorus]
F        G      Em         Am
tulung percoyo aku sayang awakmu..
   Dm      Em           Am     A
buktine sampean nglirik liyane..
F        G       Em
sumpah ra koyo sing
           Am      Dm
mbok pikir selama iki..
            G               C
mas isoku meneng.. ngajeni awakmu..


C                    F
sepurane yen pancen salah..
G                 Em
sepurane yen aku ning uripmu
       Am
mung masalah..

      Dm
rangkulen aku..
G                     C
iki gur mung salah pahamku..

 C               G
unine batin dungoku..
F     G            Am
ra luput ko jenengmu..