Dianna Dee Starlight - Angel Wes Angel

Kunci Gitar Dianna Dee Starlight - Angel Wes Angel

F
angel wes angel..
           C
angel wes angel..
           Am
angel wes angel..
                       G
tresnomu ora keno di setel..

           F
angel wes angel..
           C
angel wes angel..
           Am
angel wes angel..
                       G
sudahlah ojo kakean ngeyel..
                            C
aku tak butuh tresno sing rewel..


[Intro]
Am


           F           G
angel wes angel.. ati iki..
                 C
kanggo nompo tresno..
  G             Am
koyo seng dek wingi..
      A            Dm
mergo wes kadung loro..
                 G
ambyar jroning dodo..
                 C
naliko kowe ngeliyo..

           F            G
angel wes angel.. roso iki..
              C      G        Am
yen kudu percoyo.. manise janji..
        A         Dm              G
terlalu sakit hatiku.. karena ulahmu..
                C
kau bunuh perasaanku..

  F           G
sori.. ku tak sudi..
     C         G        Am
membuka hati menerimamu lagi..
    Dm                  G
wes kebacut tatu.. roso jero atiku..


[Chorus]
           F
angel wes angel..
           C
angel wes angel..
           Am
angel wes angel..
                       G
tresnomu ora keno di setel..

           F
angel wes angel..
           C
angel wes angel..
           Am
angel wes angel..
                       G
sudahlah ojo kakean ngeyel..
                            C
aku tak butuh tresno sing rewel..


[Intro]
Am


  F           G
sori.. ku tak sudi..
     C         G        Am
membuka hati menerimamu lagi..
    Dm                  G
wes kebacut tatu.. roso jero atiku..


[Chorus]
           F
angel wes angel..
           C
angel wes angel..
           Am
angel wes angel..
                       G
tresnomu ora keno di setel..

           F
angel wes angel..
           C
angel wes angel..
           Am
angel wes angel..
                       G
sudahlah ojo kakean ngeyel..
                            C
aku tak butuh tresno sing rewel..