Surya Akbar feat. Della Rosa - Pujaan Hati

Kunci Gitar Surya Akbar feat. Della Rosa - Pujaan Hati

(Intro)
Fm  C  Fm  C Fm C Fm


   C         G       Am
esemu.. sing gawe ayeme ati..
      F           G        C
tekan seprene aku ra iso lali..
      F          G
tak titipke roso kangenku
      Em        Am
lewat sumilire angin ndalu
        F         G        Am
yo mung siji sliramu ning atiku..


(Intro)
C Fm C G

    C      G          Am
gedene.. roso pengarepku..
     F           G         C
urip sesandingan karo sliramu..
    F           G
aku yo mung iso dedungo
      Em              Am
nyenyuwun marang sing Kuoso
     F          G       Am    G
mugo katresnan iki dadi nyoto..


(Chorus)
           C          G
rino wengi tansah kelingan..
             Am            Em
yo mung sliramu sing ning angan angan
 F           C
opo iki sing jenenge
     Dm           G
wong nandang kasmaran..

           C         G
tresnoku tulus soko ati
            Am            Em
kanggo sliramu sing tak anti anti..
  F                C
langit bumi sing dadi saksi
     Dm          G        C
mung kanggo kowe pujaan hati..


(Int.)
C Bm Am
Am Fm C G


    C      G          Am
gedene.. roso pengarepku..
     F           G         C
urip sesandingan karo sliramu..
    F           G
aku yo mung iso dedungo
      Em              Am
nyenyuwun marang sing Kuoso
     F          G       Am    G
mugo katresnan iki dadi nyoto..


(Chorus)
           C          G
rino wengi tansah kelingan..
             Am            Em
yo mung sliramu sing ning angan angan
 F           C
opo iki sing jenenge
     Dm           G
wong nandang kasmaran..

           C         G
tresnoku tulus soko ati
            Am            Em
kanggo sliramu sing tak anti anti..
  F                C
langit bumi sing dadi saksi
     Dm          G        C   G#
mung kanggo kowe pujaan hati..


(Chorus)

(Overtone)


           C#         G#
rino wengi tansah kelingan..
             A#m           Fm
yo mung sliramu sing ning angan angan
 F#          C#
opo iki sing jenenge
     D#m          G#
wong nandang kasmaran..

           C#        G#
tresnoku tulus soko ati
            A#m           Fm
kanggo sliramu sing tak anti anti..
  F#               C#
langit bumi sing dadi saksi
     D#m         G#       C#
mung kanggo kowe pujaan hati..

  F#       G#
kuati dongane..
   Fm         A#m
pasrahke karo sing gawe
    F#            G#       C#
aku lan kowe mugo dadi jodone..


(Outro)
D#m G# C# F#m C#