Ndarboy Genk - Separo Tresno

Kunci Gitar Ndarboy Genk - Separo Tresno

Am  G  Am  G


-D G        Am  D       G
yen pancen aku lan sliramu
     Em         A      D
kudu nentokke dalane urip
   C
omongo terus terang
    Cm
ora perlu alesan
     Am                D
gawe coro medot sesambungan


G           Am  D  G
wit mbiyen mulo aku kroso
    Em      A           D
ing atimu mung separo tresno
     C
koyo sing tak rasakke
    Cm
ono tresno liyane
   Am          D          G
pancen luwih becik mengkene


    Am    D     G
ora bakal tak getuni
E                Am
opo meneh tak tangisi
Bm-C              G
akeh sing liyane
        Em     Am
kang nompo tekaku
        D        G        Am
bareng siso sisaning tresnoku


    D           G
ora bakal tak getuni
E                Am
opo meneh tak tangisi
Bm-C              G
akeh sing liyane
        Em     Am
kang nompo tekaku
         D        G
bareng siso sisaning uripku


Am Bm C D
Am Bm C D G
oo oo o..


       Am    D   G
wit mbiyen mulo aku kroso
    Em           A      D
ing atimu mung separo tresno
     C
koyo sing tak rasakke
    Cm
ono tresno liyane
   Am          D       G
pancen luwih becik mengkene


    Am    D     G
ora bakal tak getuni
E                Am
opo meneh tak tangisi
Bm-C              G
akeh sing liyane
        Em     Am
kang nompo tekaku
   D        G             Am
bareng siso sisaning tresnoku


    D           G
ora bakal tak getuni
E                Am
opo meneh tak tangisi
Bm-C              G
akeh sing liyane
        Em     Am
kang nompo tekaku
         D        G
bareng siso sisaning uripku


A   Bm E      A 
ora bakal tak getuni
F#               Bm  
opo meneh tak tangisi
C#m-D              A
akeh sing liyane
        F#m    Bm
kang nompo tekaku
         E             A
bareng siso sisaning tresnoku


D              A
akeh sing liyane
        F#m    Bm
kang nompo tekaku
E       D        Dm     A
bareng siso sisaning uripku