Aftershine - Ngati Ati

Kunci Gitar Aftershine - "Ngati Ati" feat. Maulida

(Intro)
C-Dm-Em-F  Em A
Dm  G  C..


    C         G        Am  G
senajan awakdewe iseh enom..
G       F 
 kudu mikir..
        G           C     G
mujudke sing dadi impen urip..
  F             G      Em    Am
dadi uwong sing isoh.. bermakna..
  Dm     G          C   G
ben suk tuo.. mulyo lan bahagio..


   C           G
ngopo mikir dekne..
     Am         Em
sing ra mikir kowe..
   F                C
mending mbok nggo mikir..
  Dm         G
masa depan wae..


  F         G
kudu ndue bekal men urip
Em       A
ra sio sio..
         Dm          G
gumregah amemangun keluarga
       C            C7
tumuju kertaning praja..


      F      G          Em A
aja kuatir.. aja nggresulo..
Dm     G         C  C7
timbang gelo.. marai sengsoro..


(Chorus)
      F
aja kesusu anggonmu..
         Em     Am
ikrar janji.. suci..
Dm          G          C  C7
tahan nafsu mantebke batin lan ati..


           F
mlaku sing pener ojo nganti
  Em      A
salah.. dalan..
       Dm       G              C
kudu ditenani.. lan sing ngati ati..


(Int.)
F  Em Am Dm  G..


   C           G
ngopo mikir dekne..
     Am         Em
sing ra mikir kowe..
   F                C
mending mbok nggo mikir..
  Dm         G
masa depan wae..


  F         G
kudu ndue bekal men urip
Em       A
ra sio sio..
         Dm          G
gumregah amemangun keluarga
       C            C7
tumuju kertaning praja..


      F      G          Em A
aja kuatir.. aja nggresulo..
          Dm     G         C
timbang gelo.. marai sengsoro..


(Chorus)
      F
aja kesusu anggonmu..
         Em     Am
ikrar janji.. suci..
Dm          G          C  C7
tahan nafsu mantebke batin lan ati..


           F
mlaku sing pener ojo nganti
  Em      A
salah.. dalan..
Dm           G           C  C7
kudu ditenani.. lan sing ngati ati..


           F
mlaku sing pener ojo nganti
  Em      A
salah.. dalan..
Dm           G           C
kudu ditenani.. lan sing ngati ati..
Dm           G           C  A
kudu ditenani.. lan sing ngati ati..
Dm         G           C  F G  C
kudu ditenani lan sing ngati ati..