Intan Chaca - Nggawe Nangis

"Nggawe Nangis"


Loro motoku
Yen nyawang kowe
Loro atiku nganti
Jeru koyo ngene

Yen pancen ra tresno
Ket mbiyen ngomongo
Ojo sak penakmu nggawe nangis aku
Loro dodoku

Yen nyawang kowe
Tambah loro atiku
We gandeng karo de’e
Yen pancen ra tresno

Ket mbiyen ngomongo
Aku seh urip kok wis mbok anggep
Tanpo nyowo


[Reff:]
Ajur mumur
Ngenes tanpo doyo
Yen eling wong sing tak tresno
Milih wong liyo

Abot awakku
Koyo ora nduwe peluh
Mbiyen kowe tak tulung
Saiki malah mentong

Seko mburiku
Loro dodoku
Yen nyawang kowe
Tambah loro atiku

We gandeng karo de’e
Yen pancen ra tresno
Ket mbiyen ngomongo
Aku seh urip kok wis mbok anggep
Tanpo nyowo


[Reff:]
Ajur mumur
Ngenes tanpo doyo
Yen eling wong sing tak tresno
Milih wong liyo

Abot awakku
Koyo ora nduwe peluh
Mbiyen kowe tak tulung
Saiki malah mentong

Ajur mumur
Ngenes tanpo doyo
Yen eling wong sing tak tresno
Milih wong liyo

Abot awakku
Koyo ora nduwe peluh
Mbiyen kowe tak tulung
Saiki malah mentong
Seko mburiku