Mala Agatha - Kebacut Tresno

Kunci Gitar Mala Agatha feat. Raja Panci - Kebacut Tresno

(Intro)
G  D  C D G
G  D  C D G


G
pancen kebajut tenan
D
nganti tibo jempalikan
C            D
nguber tresnomu
        G
angel koyo nguber layangan..


G
tak rewangi blusukan
D
enek kali pencolotan
        C
nanging jebule..
D                 G
nangsang ning wit witan..


C          G    C           G
ho.. huwoo ho.. ho.. huwo huwo..


(Chorus)
   Em         C
houwo.. katresnanku..
        G
seprono seprene
                D
kowe kok sek ra sayang ning aku..


   Em            C
houwo.. kok tego awakmu..
           G
ket mbiyen nek ku berjuang
       D
tapi kowe sek ra sayang..


C          D      G
ngenes, ngenes.. awakku..
C          D      G
ngenes, ngenes.. atiku..
C          D      G     D
ngenes, ngenes.. awakku..
C          D      G
ngenes, ngenes.. atiku..


(Int.)
C D G..
C D G..
Em...
Em... Em...
Em... Em...


G
pancen kebajut tenan
D
nganti tibo jempalikan
C            D
nguber tresnomu
        G
angel koyo nguber layangan..


G
tak rewangi blusukan
D
enek kali pencolotan
        C
nanging jebule..
D                 G
nangsang ning wit witan..


C          G    C           G
ho.. huwoo ho.. ho.. huwo huwo..


(Chorus)
   Em         C
houwo.. katresnanku..
        G
seprono seprene
                D
kowe kok sek ra sayang ning aku..


   Em            C
houwo.. kok tego awakmu..
           G
ket mbiyen nek ku berjuang
       D
tapi kowe sek ra sayang..


C          D      G
ngenes, ngenes.. awakku..
C          D      G
ngenes, ngenes.. atiku..
C          D      G     D
ngenes, ngenes.. awakku..
C          D      G
ngenes, ngenes.. atiku..


(Outro)
C D G
C D G