Safira Inema - Ambyar Sak Ambyar Ambyare

Kunci Gitar Safira Inema - Ambyar Sak Ambyar Ambyare

(Intro)
C D Bm Em
Am D G..


G            Bm
wis kadung jeru..
  Em       G
kowe malah mlayu
    C            G
wis tak sayang sayang..
  Am          D
kowe malah ngilang..


G            Bm
wis tak perjuangne..
  Em     G
semono suwene..
    C           G
tresnaku karo kowe..
        Am   D       G
wis ra ono balung ri'ne..


        C            D
opo aku seh kurang gati..
        Bm         Em
opo aku seh kurang sayang..
    Am        D
opo mergo kahanan..
     G
cintamu pindah tangan..


               C       D
yen bondo sing dadi ukuran..
             Bm           Em
becik aku mundur angkat tangan..
        Am
sadar diri mungkin aku..
          D
mung pelampiasan..


(Chorus)
  G                        C
ambyar sak ambyar ambyare atiku..
  Am
getun.. di tinggal mergo..
      D
wis kadung jeru..
    G                      C
pas indah indahe bubar tresnaku..
       Am         D          G
ora kroso mbrebes iluh ning pipiku..


(Int.)
G C Am D
G C D G


        C            D
opo aku seh kurang gati..
        Bm         Em
opo aku seh kurang sayang..
    Am        D
opo mergo kahanan..
     G
cintamu pindah tangan..


               C       D
yen bondo sing dadi ukuran..
             Bm           Em
becik aku mundur angkat tangan..
        Am
sadar diri mungkin aku..
          D
mung pelampiasan..


(Chorus)
  G                        C
ambyar sak ambyar ambyare atiku..
  Am
getun.. di tinggal mergo..
      D
wis kadung jeru..
    G                      C
pas indah indahe bubar tresnaku..
       Am         D          G     D
ora kroso mbrebes iluh ning pipiku..


  G                        C
ambyar sak ambyar ambyare atiku..
  Am
getun.. di tinggal mergo..
      D
wis kadung jeru..
    G                      C
pas indah indahe bubar tresnaku..
       Am         D          G
ora kroso mbrebes iluh ning pipiku..
       Am         D           G
ora kroso mbrebes iluh.. ning pipiku..