Yuni Rahayu - Nyanding Tresnaku

Kunci Gitar Yuni Rahayu - Nyanding Tresnaku

(Intro)
G D/F# Em -D
C -G/B Am D
A D G


    G                  D
naliko ndek mbiyen sepisan ketemu..
Em               C
 ono tresno ning atiku..
Am               D
 ra ngerti.. kok koyo ngene..
Am           D
 rasane.. tansah eling wae..


    G               D
aku ora mundur.. ngoyak tresnamu..
Em               C
 ngantio tekan putih rambutku..
Am             D
 ra biso.. tak selaki..
Am            D
 rasane.. nganti tembus ning ati..


(Intro)
C  Em  C D G


(Chorus)
       G                 Bm
ning kene.. aku tansah menunggu..
  Am                        D
tekamu nggowo tresno kanggo aku
     G                     Bm
ning kene aku nyimpen roso rindu..
         Am                       D
sing tak eling-eling yo mung pasuryanmu
    C          Cm                  G
tak tunggu.. tekamu.. nyanding tresnaku..


(Int.)
Em Bm Am Em
C  D..
C  Cm  G  D
F#m Em F#m D..


    G               D
aku ora mundur.. ngoyak tresnamu..
Em               C
 ngantio tekan putih rambutku..
Am             D
 ra biso.. tak selaki..
Am            D
 rasane.. nganti tembus ning ati..


(Intro)
C Em C D G


(Chorus)
       G                 Bm
ning kene.. aku tansah menunggu..
  Am                        D
tekamu nggowo tresno kanggo aku
     G                     Bm
ning kene aku nyimpen roso rindu..
         Am                       D
sing tak eling-eling yo mung pasuryanmu
    C          Cm                  G
tak tunggu.. tekamu.. nyanding tresnaku..


(Outro)
C Cm G..